PC

Za krásnou ženu považuji tu, která má charisma - to o ní vypovídá podstatně více nežli jen samotná fyzická atraktivita.

Ta se dá totiž v mnoha případech vcelku snadno narafičit, ale pokud tam není nic více, najdeme pod tímto povrchem, pod touto slupkou, prázdnotu. Chybí tam vnitřní kouzlo, vnitřní krása, které nelze žádnými vnějšími prostředky získat.

PC

+ totéž platí samozřejmě o mužích.

SB

Váš blog pomíjí skutečnost, že existují i jiné hodnoty ženy než jenom její fyzická atraktivita.

ZH

Jsme na blogu polobulvárního plátku. Snad neočekáváte, že zde najdete detailní vědeckou práci?

Tím výběrem ženy u svého ex myslíte sebe, nebo svou nástupkyni?

Nástupkyni samozřejmě, sama u sebe se zdržuju hodnocení...

MK

Jen tak pro odlehčení tipuji, že význam obličeje bude stoupat úměrně postupující digitalizaci.

Elektronickými novinami toho totiž moc nepřikrejete.

JK

Nějak to shrnu z juné stránky. Hlavně by si oba měli rozumět. Mít stejné zájmy, povahy. A hle...najednou nějaká fyzická krása začíná jít (i když třeba pomalu) na druhou kolej

ZH

K těm stejným zájmům. Myslím že Plzák varoval, že v některých situacích to může být dost nebezpečné. Ukazoval to na příkladu dvou vášnivých turistů. U nich reálně hrozí konflikt, kam se půjde. Pokud je turistou jen jeden a ten druhý se nechá táhnout (je mu to v zásadě jedno), pak je pohoda jistější.

Já jsem se nedávno bavil s kolegyní a zasnil jsem se na téma, jak by se mi líbila žena, která také (protože já ano) vaří doma pivo. Pozn. na okraj: jednu takovou domovarnici znám z naší domovarnické skupiny. Romantika jako kráva - prostě sen skoro každého chlapa. Kolegyně mi celou romantiku hnusně zadupala do země s tím, že bychom se pohádali o tom, jaké pivo se bude vařit. Tedy že mnohem lepší je taková, která pivo nevaří (možná mohla myslet i sebe, protože moje pivo jí chutná).

Ale s tou povahou to také považuju za hodně důležité.

LP

Dělíte jen hezké a ošklivé a vůbec neřešíte osobní vkus. Řadu mužů nejvíc přitahují úplně obyčejné ženy, často s kily navíc. Jiní chlapi jim kvůli tomu často primitivně nadávají, ale problém se sebevědomím žádný mít nemusí.

ZH

Problém se sebevědomím má docela dost lidí.

ZH

Jako víno... Muži zrají také jako sýr. 😇

Náhodou, někteří nesmrdí ani ve zralém věku.

JK

J72a15n 35K33y61š31k43a

30. 3. 2024 8:41

Dobrý den.

Chtěl jsem se dovědět, zda mám či nemám sebevědomí.

(Inu, nemám, ale to vím už dávno).

Ale zaujala mě vaše logika. Zdráhám se napsat "ženská logika", abych vás neurazil.

Logika, zdá se, chybí zde, cituji:

Kapitola 3. Opravdu sebevědomý muž

Poslední typ představuje třeba můj bývalý, který si u mě tímto svým počinem vysloužil hluboký respekt.

O nějakém "počinu" není v texu ani zmínka. Čtenář tedy nabude dojem, že váš hluboký respekt si váš bývalý muž vysloužil tím, "počinem", že si vás namluvil a posléze vzal. (?!?)

Tím "lépe" potom dále vyzní (protože to vypadá, že mluvíte vlastně sama o sobě) cituji:

"Zrovna u něj bych nečekala, že si vezme hezkou, výraznou, energickou, chytrou ženskou, za níž chlapi neustále a nepokrytě běhají s nabídkami kvalitního sexu, i když už jí dávno není dvacet.

Hezký den. P.S.: Co děláte večer, nemáte chuť na sklenku červeného?

Dobrý den, ne ne, v odstavci o svém ex opravdu nepíšu o sobě mluvím o jeho současné manželce, navíc já jeho manželkou nikdy nebyla. A na jeho počinu obdivuji, že si zmíněnou ženu vybral, vzal a zůstal s ní, i když se mohl vydat mnohem jednodušší cestou.

FL

No nevím, co např. říct o sebevědomí E. Macrona vzhledem k jeho ženě. Podobně Lennon, který kvůli své o 8 let starší Japonce přicházel o fanoušky. Přitom fanynek měl zástupy, které by měly zájem. Co říct o sebevědomí Einsteina, vzhledem k jeho kulhavé Milevě?

Jsem měl spolužáky, jeden čas tvořili pár - ona štíhlá, vyšší asi o půl metru, na pohled atraktivní. Ve městě jí nechal jít samotnou před sebou aby sledoval jak jí ostatní oslovují, což mu zvyšovalo sebevědomí

  • Počet článků 176
  • Celková karma 21,86
  • Průměrná čtenost 1262x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik