Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J41a42n 92Š98i47k

24. 1. 2024 13:12

Narazila jste na dobrého borce. Takoví o sobě mluví, jak to či tamto a sem tamto a jak umí a ostatní čumí, a v reálu kde nic tu nic. Potom si bere půjčku nebo něco kupuje a nepřečte si ani smlouvu. V loni ukazovala jedna úřednice v TV hromadu jednostránkového formuláře, v které nebylo zapsané rodné číslo nebo adresa. V některých ani jméno. Obávám se, že Váš kandidát spadá do této kategorie. Jinak článek skvělý, ale moc dlouhý...Hezký den

2 0
možnosti
PP

P51a81v65e79l 42P45o73n50e24c

21. 1. 2024 22:51

> Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš

Možná máte jen smůlu, ale stojí za zvážení, jestli vaše okolí nemá trochu pravdu. Přijde mi, že ve vztahu se vyplatí sledovat více své emoce, než snažit se něco hned hodnotit a analyzovat. Přeji hodně štěstí.

2 1
možnosti
MR

Jasně, peďák někde v ČR je hned po Ivy league to nejvíc na světě.

0 0
možnosti
PK

Panečku. Tak jsem se vrátil, abych se případné reakce ke svému komentáři a ono tohle. :-)

Tak to jen nějak potvrzuje to, co jste napsala. Názor raději nebudu rozvádět. Ublížení by se na mě vrhli asi stejně, jako na vás. :-)

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím na tisíc procent, a to ani nemusím s muži chodit na rande. Od mužských příbuzných a známých si těch "no to musíš vědět sám, seš přece studovanej" užívám až až.

0 0
možnosti
MR

Šroube, pan Chmelík napsal že má vysokoškolské vzdělání a dostal od Vás mínus. Dokážete nějak vysvětlit proč?

0 0
možnosti
MK

docela by mne zajímalo, jestli si někdy slečna/paní autorka připustí, že problém nemusí být nutně v "exotech", jež popisuje, ale klidně v ní.

Mimochodem tedy ohrnovat nos nad středoškoláky jsa vzděláním učitelka, to je celkem síla.

2 0
možnosti
Foto

No ja jsem uz starsi pan, tak uplne nevim - to je dnes zvykem, ze kdyz jdou dva na rande, tak pak nekdo z nich vypisuje na siti presne citaty toho, co si rikali?

1 0
možnosti

V článku říkám, že cituji doslova gramaticky a stylisticky, myšleno hlavně interpunkce, opakování slov, styl psaní... aby mě někdo nenapadl, že píšu s chybami. Obsah našeho rozhovoru je samozřejmě pozměněný, ale tak, aby byl zachován původní smysl.

0 0
možnosti
PC

Formální (neboli tzv. papírové) vzdělání nemá se SKUTEČNÝM vzděláním naprosto nic společného.

A co je tím skutečným vzděláním? Široký rozhled, schopnost vidět věci v souvislostech, kritické myšlení, sebereflexe, orientace v různých situacích a schopnost je správně (objektivně) vyhodnotit.

Shrnuto: skutečné vzdělání de facto znamená - lidově řečeno - být pro život použitelný, což opravdu není dáno mírou formálního vzdělání, ale spíše vrozeným selským rozumem.

9 2
možnosti
MK

to je poměrně klasická teorie nevzdělaných a zejména tedy naprosto nechápajících, co vzdělání skutečně znamená.

2 6
možnosti
SR

Kdyby autorka napsala, že nechce chlapa s nižším intelektem, tak to pochopím. Když v některých vědomostních soutěžích vidím všeobecné znalosti některých formálně vzdělaných lidí, vidím, že bych si s nimi moc nepokecal...

4 0
možnosti
DK

Neskutečně dlouhé, polovinu lze vyškrtat.

8 1
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 21,80
  • Průměrná čtenost 1262x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik