Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J70a82n 96Š62i64k

3. 3. 2021 13:06

Mám obdobné zkušenosti ze své sociální bubliny. O lese ani nemluvím, jak je chudák vysoká zvěř přemnožená a chodila až do vesnice, tak teď někam zalezla a ani nevystrkuje hlavu. Popsala jste jak to je. Dnes jsem četl knihu Roberta Fulghuma, kde je psáno: Nejsou žádní oni - jsme jen my. Tedy každý sám u sebe. Na ONI bude času dost, třeba u voleb. Hezký den a díky za článek

1 0
možnosti
JH

J26a96k29u19b 22H63o17z95a

3. 3. 2021 11:34

Jedna má vyženěná příbuzná měla nařízenou karanténu a místo, aby seděla na svém ctěném pozadí, jela navštívit svého osmdesátiletého otce. Včera zemřel. Další příbuzná to okomentovala, že ta dotyčná za to také tak trochu může. Tak trochu?!? S takovým materiálem toho nikdo moc nenadělá.

1 0
možnosti
ZZ

Ale za viníka každý - i ta dotyčná, označí vládu !!!

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
Foto

Plně se s Vašim názorem ztotožňuji. Karma pro Vás. :-)R^

0 0
možnosti
ZZ

Ano - máte pravdu.

Každý člověk by měl nejprve začít sám u sebe.

Bohužel poukazovat na to, že chybu udělal někdo jiný, je jednodušší, než si přiznat, že on sám je sobec a naprosto nezodpovědný jedinec, zejména když se pohybuje v prostředí, kde je takových nezodpovědných jedinců víc.

;-(;-(

2 0
možnosti
EH

Lidi se nezmění. Vždycky tu budou lidé, kteří by v totalitě ochotně dělali bachaře v koncentračním táboře. Nebo lidé, kteří vidí jenom sebe a své zájmy. Svědomí je netrápí. Nepotřebujeme k jejich odhalení Covid, stačí se projet po dálnici.

Teď mí vrstevníci a mladší volají po uvolnění s tím, ať se staří chrání, jak umí. Nevidí přetížené zdravotníky, kteří tu přece musí být i pro ně, až onemocní. Za všechno může Babiš a s jeho zmizením nastane ráj na zemi. Proč si ani VŠ studovaní lidé neumí dát věci do souvislosti?

3 0
možnosti
Foto

Když si opravdu dáte věci do souvislostí a vyjdete z prokázaného jednání člověka, vyjde vám, že násilí nefunguje ani v boji s nakažlivou nemocí.

Základem ctnostné společnosti je dobrovolná spolupráce a reciprocita.

To co tu dnes máme je jen úžasná příležitost mocných jak být ještě mocnější a jak ještě víc zbohatnout skrze legální vyvlastňování soukromých vlastníků.

Přetížení zdravotníci by si po práci rádi oddechli. Zašli do kavárny, nebo restaurace posedět s přáteli, jít do divadla nebo si zasportovat. A opravdu za to všechno může vláda a vládě šéfuje Babiš.

0 0
možnosti
PK

Je to tlak na psychiku obecně, tato doba a z toho vznikají i popsaná chování ve vašem blogu. Na druhou stranu jsem rád, že v mém okolí si lidé pomáhají, začalo to kdysi rouškováním, tedy jejich výrobou a pokračuje to do dneška například nákupy pro starší a odvozy k lékaři a drobnou výpomocí v domě či na zahradě. Všichni čekáme na nějaké to světýlko na konci tunelu, zatím by stačilo jen malinké v podobě například dostatku vakcín....

1 0
možnosti
MS

Nejlepší je vrátit se do středověku a ty dotyčné prostě zmlátit. Nic jiného nejde. Oko za oko.

1 0
možnosti
Foto

Paradigma fungujícího násilí je největší omyl lidí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 176
  • Celková karma 21,74
  • Průměrná čtenost 1262x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik