Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak jsem se (ne)vyspala s Cyrilem

Cyril byl pěknej, sportovní, zábavnej a dá se říct i sexy kluk, se kterým bych bývala docela ráda chodila. Ovšem pak jsme spolu strávili noc a musím konstatovat, že Cyril to teda vážně zabil...

Na úvod prostě nemůžu jinak, než se pozastavit nad jeho jménem. Když se řekne "sportovní a sexy kluk", tak ačkoli se nechci nikoho dotknout, rozhodně si nepředstavím "Cyrila". Jistě, jména jsou čistě o osobních preferencích, ale za sebe můžu říct, že zrovna pod tímto vždycky vidím nějakého staršího, důstojného pána, který snad nikdy nebyl miminko. A takových jmen mám víc. Odmalička mi prostě určitá pasují k lidem určitého věku, vzezření a chování a dá mi dost práce se od toho oprostit (pokud se mi to vůbec povede). Někdo jeho typu se přece nemůže jmenovat Cyril.

No, ale stalo se a nakonec mi to vůbec nebránilo chodit s ním do hospody sledovat hokej (někdy i fotbal). Byli jsme nějakou dobu jakože kamarádi, já se o nic nepokoušela, on taky ne, což jsem přičítala tomu, že má holku. Jistě, nemusela jsem se mu líbit, ale tak nějak jsem vycítila, že to nebude ten důvod. Kvůli tý jeho známosti jsem se taky držela zpátky. Ovšem zajímavý bylo, že on se o ní nikdy ani nezmínil, spíš jsem měla dojem, jakoby to mermomocí tutlal. Normální přece je, když jste zadaní, že partnera občas zmíníte (tak nějak automaticky, přirozeně). Ale on nikdy nic, což jsem si posléze vyložila jako záměr. Jenže měl tu smůlu, že jsme oba ze stejnýho domovskýho města, tudíž jsem ho o víkendech občas někde zahlídla se slečnou (on si mě nikdy nevšimnul).

Tohle se dělo v prváku na vejšce - bydlela jsem tehdy v paneláku u starý babky, která mi pronajímala pokoj. Klid a soukromí byly fajn, ale asi si dokážete představit, že žádná velká párty se nekonala a kluky jsem si tam taky radši nevodila. No, ale jednou babka odjela na noc někam za rodinou a my zrovna shodou okolností byli s Cyrilem ve sportbaru koukat na hokej. Když zápas skončil, šel mě doprovodit na tramvaj, a protože jsme se zabrali do hovoru, následně prohlásil, že se kousek sveze. No, nakonec se mnou jel až domů a původně mě chtěl jen doprovodit (tvrdil) a vrátit se zpátky na kolej, ovšem slovo dalo slovo a já ho pozvala na čaj. Ochotně šel, uvelebil se v křesle a já fakt udělala čaj. Popíjíme a kecáme, samozřejmě mě napadá, že by se mohl o něco pokusit a asi bych se nebránila, ale Cyril nic, tak si říkám kámoš taky dobrý. Čas utíká a on se někdy po půlnoci zvedne, že jde na tramvaj. "A co když už nic nepojede?" ptám se. "Určitě pojede... no, ale kdyby ne, tak holt půjdu pěšky." "Dyť to máš přes celý město." "No jo no", nevypadá zrovna nadšeně. "Chvíli to potrvá." 

Odebere se tedy na zastávku. Přesně jak jsem čekala, za chvilku mi od něj pípne zpráva: "Hm, tak už fakt nic nejede." V hlavě se mi zrodí ďábelský plán, který mi v tu chvíli připadá děsně vzrušující. "A nechceš se vrátit ke mně? Můžeš tu přespat a ráno půjdeš, babka se nikdy brzo nevrací." Chvíli se nic neděje a pak přijde zpráva :"Tak jo." Ten se teda nenechal moc dlouho přemlouvat. Najednou znervózním - snad si to nevyložil...? Ale co, dyť to nic neznamená, přesvědčuju sama sebe, ovšem ve skrytu duše si uvědomuju, že jsem se trochu unáhlila. Jenže už se momentálně nedá nic dělat. Snažím se chovat jakoby nic, avšak atmosféra houstne. Jdu se osprchovat, Cyril sedí v křesle. Až teď si uvědomuju, že v pokoji je jen jedna postel. Sakra. Nevím, co jsem si od toho slibovala. "Můžu se taky osprchovat?" zeptá se, když se vracím poloobnažená z koupelny. Přemýšlím, v čem mám spát, nějak se mi na sebe nechce navlíkat tu růžovou saténovou košilku, ale na druhou stranu starý, vytahaný triko taky není úplně šťastná volba. 

Cyril se za pár minut vrátí ze sprchy a já koukám, že má na sobě to, v čem odešel. Tedy džíny a mikinu...akorát ponožky ne. (Já si mezitím vzala tu saténovou košilku). Lehnu si do postele, on tam tak bezradně stojí a pak prohlásí:" Kam si mám lehnout?" Koukám na něj, jestli to myslí vážně, ale vypadá, že jo. "No, asi do postele", snažím se s křečovitým úsměvem odlehčit situaci a rukou mu naznačím vedle sebe. "Dobře, tak to si sundám ale kalhoty." "To by asi chtělo," chci stále působit nad věcí. Stáhne si džíny a v trenkách zaleze ke mně. Je to divný. Už jen proto, že zabírá skoro dvě třetiny postele a já se na něj nechci mačkat. Jo, tos dělala před půlhodinou machra a teď jsi na nervy a bojíš se ho dotknout, nadávám si. Čekám, že něco zkusí, z čehož jsem nervózní, ale na druhou stranu asi chci, aby to udělal. Představuju si, že mě začne líbat nebo něco takovýho, to bych asi neodmítla. Sice má holku...

Pak se kouknu na Cyrila - nataženej na zádech, nohy mu dole koukaj zpod peřiny, ruce pod hlavou a vypadá uvolněně - ovšem v žádným případě ne tak, že by se na něco chystal. Povídá chvíli nějaký neutrální věci, pak se odmlčí. Hm, asi nic nebude a chce jít spát. A vlastně proč ne, třeba nemá v úmyslu tu svoji holku podvádět, nakonec mi to takhle docela vyhovuje. Chystám se, že zkusím usnout, když v tu chvíli Cyril prohlásí (podotýkám, že furt v tý samý poloze, nataženej, s rukama za hlavou a ještě u toho čumí do stropu):" A ty by ses se mnou nechtěla vyspat?" No já snad špatně slyšim! Intonačně to znělo podobně, jakoby se právě zeptal, co jsem měla dneska k obědu. Do mě vjel takovej vztek! Tak za prvý máš holku, kamaráde, za druhý takhle se sex neiniciuje a za třetí jsem ještě s nikym nespala a přestože si myslim, že v tomhle ohledu nejsem naivní ani nemám přehnaný očekávání, svoje "poprvé" si teda fakt představuju trochu jinak. 

Nejdřív to na něj chci všechno přesně takhle vychrlit, ale pak se zarazím, zamyslím a za pár vteřin se na něj "překvapeně" podívám a prohlásím? "Jééé, to mě ani nenapadlo." "Aha, ty k tomu asi potřebuješ ty... city, viď? "No, něco takovýho", utrousím. Debil! 

Toť vše. On totiž za pár minut normálně USNUL a aby toho nebylo málo, ještě začal brutálně chrápat. No já si nadávala do toho nejhoršího, co mě napadlo. Výborný. Tak nejenže se chová jako hovado, navíc chrápe a zabírá tři čtvrtě postele, takže se nemůžu ani otočit. Normálně, on fakt spal v klídku až do rána, zatímco já nezamhouřila oka, to prostě nešlo. Vykopala jsem ho už někdy kolem sedmý s tím, že se přece jen bojím, aby se babka nevrátila a nenačapala ho tam. Šel. Pak už jsme se nikdy nesešli, což se tedy dalo čekat...

Když jsme se pak náhodou někde potkali, dělal, že mě nevidí. A jednou v hospodě, když seděl přímo  v mým zorným poli, natočil se bokem a rukou si zakryl ze strany obličej -  čekal, že TAKHLE si ho nevšimnu? Směšný. 

Byli jsme oba tenkrát mladý a blbý, i když každej trochu jinak. Z momentálního rozmaru jsem ho nalákala do postele a on pod vidinou nabídky kvalitního sexu do ní vlezl. Načež mi sex tónem "dnes jsem měl k obědu vepřo, knedlo, zelo" následně nabídl sám a já zklamaná, že se do mě ani trochu nezamiloval, ho odmítla. On se zřejmě urazil a od té doby mě nezná. Konec příběhu. 

Pozn: Jméno hlavního protagonisty bylo s ohledem na GDPR změněno, ovšem asociace, které ve mně vyvolává, jsou totožné se jménem Cyril. 

Autor: Alena Šnajdrová | pondělí 14.11.2022 2:22 | karma článku: 26,86 | přečteno: 1611x
  • Další články autora

Alena Šnajdrová

Ušoun v tanečních

„Hele, co kdybysme šly do tanečních už tuhle sezónu?... trochu si rozšířit repertoár kluků", nadhodím kámošce. „Myslela jsem na to samý, těch exotů z naší třídy mám fakt plný zuby." „Právě, s nima už to příští rok bude o ničem."

22.4.2024 v 1:41 | Karma: 13,84 | Přečteno: 586x | Diskuse| Společnost

Alena Šnajdrová

Sebevědomí chlapa poznáš podle toho, jak vypadá jeho žena

Málokterý muž s nízkým sebevědomím má po svém boku ženu, za kterou se kdekdo otočí. Obecně by se tedy dalo říct, že sebejistý muž uloví dámu hezkou a zakomplexovaný ošklivou. Ovšem je to opravdu takhle jednoduché?

30.3.2024 v 2:14 | Karma: 11,65 | Přečteno: 838x | Diskuse| Společnost

Alena Šnajdrová

Jak jsem se vyrovnala se závistí

Kdo tvrdí, že nezávidí, ten lže, a závidí ještě víc. Závidím taky a některým lidem některý věci fakt hodně. Občas i kamarádům, za což se stydím. Ale je to lidské a záleží hlavně na tom, jak se svou žárlivostí naložíme.

7.3.2024 v 4:19 | Karma: 19,69 | Přečteno: 1497x | Diskuse| Společnost

Alena Šnajdrová

Pomoc, Alenka nosí pořád sukýnky - všechny chtějí být jako Alenka

Preference šatů a sukní se u mě začala zcela zjevně formovat už ve třech letech. Holka nosí sukně a co má být? Pozastavuje se nad tím někdo? Ano, neustále... a nejen pozastavuje, někomu to vysloveně vadí.

13.2.2024 v 4:18 | Karma: 36,31 | Přečteno: 3722x | Diskuse| Společnost

Alena Šnajdrová

Rallye letní gumy

To se takhle v půlce listopadu objednávám na začátek prosince na přezutí pneumatik. Jo, jsem lempl, ale co se asi může stát? V nejhorším případě napadne jeden den centimetr sněhu, aby druhý den zase roztál. Nebo ne?

5.2.2024 v 3:19 | Karma: 27,81 | Přečteno: 3722x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Rozhodnutí ANO neúčastnit se jednání nepovažuji za šťastné, řekl Pavel

29. dubna 2024  8:33

Prezident Petr Pavel bere na vědomí rozhodnutí opozičního hnutí ANO neúčastnit se jednání o...

Jak se chystá převrat. V Německu začíná proces s extremistickou skupinou

29. dubna 2024  7:35

V Německu v pondělí začíná první z procesů se členy extremistické skupiny Říšští občané, kteří čelí...

Bombardování Gazy si vyžádalo nejméně 13 obětí, Biden mluvil s Netanjahuem

29. dubna 2024  6:53

Izraelské bombardování tři domů ve městě Rafáh na jihu Pásma Gazy zabilo nejméně 13 lidí a zranilo...

Letní teploty ještě vydrží. Ochladí se až koncem týdne, kdy přijdou přeháňky

29. dubna 2024  6:33

Přímý přenos V neděli meteorologové zaznamenali letní den, teplota ve středočeské Tuhani vystoupala k 25,5...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 176
  • Celková karma 21,86
  • Průměrná čtenost 1262x
"Pochybuji, tedy myslím, myslím, tedy jsem" (Descartés). Poslední dobou mi pořád někdo říká, že přemýšlím až příliš...

Seznam rubrik